06.07.2004., utorak

pet tisuća neurednih platiša

Prošlo je već mjesec dana od kada je uspostavljen sustav razmjene profila korisnika državnih bordela. Sustavom koordinira centralna uprava bordela koja za svoje članice prikuplja podatke o urednom plačanju usluga koje pružaju njihovi zaposlenici. Prvom mjesečnom revizijom utvrđeno je da čak pet tisuća korisnika ne koristi sapun, a samim tim mogu se proglasiti neurednim platišama.
Na crnoj listi, koja je u skladu s prljavštinom korisnika, nalaze se i neke istaknute ličnosti kojima priroda zanimanja ne dozvoljava da budu u ovako nečistom stanju u kojem su provjeravani tijekom korištenja bordelskih usluga.
Da bi se što točnije utvrdio profil korisnika, ispitivači urednosti platiša poslani su i na teren, gdje je teško odrediti, pogotovo u mračnim uvijetima kurveštinskih postaja, količinu zmazanoće na njihovoj koži i udu.
Onima koji se nalaze na crnoj listi ubuduće bit će teško ostvariti svoje seksualne snove i morat će potražiti seoske lokalne bordele koji su utoliko nepouzdani što je prag tolerancije prema biću koje daje svoje usluge veći, odnosno ukoliko im ne smeta što se ispod njih nalazi ovca, koza ili kokoš.
Dakle, korisnici usluga, sapune u ruke i trljajte taj svoj promiskuitetni i prljavi ud (s.j.)

- 07:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
ČASOPIS TARZAN
glavni i odgovorni urednik: Sisajed


izdavač:www.blog.hr

novinski majl:
objes(e)ne@sise.hr