15.07.2004., četvrtak

razgovor s najpoznatijim jadranskim galebom Stipom Lukovicom

U jeku turističke sezone razgovarali smo s jednim od najpoznatijih dalmatinskih galeba, gospodinom Stipom Lukovicom
č.T. Kakva je ovogodišnja sezona i da li je ulov uspješan kao i obično?
S.L. Procjene turističkih djelatnika su vrlo neobjektivne glede nas galeba. Bez obzira na sušu zagrebačkih fufica koje se prcavaju negdje po turskim i grčkim plažama, mogu vam reći da me već sad bole jaja i penis od posla.
č.T Kako počinje vaš radni dan, odnosno na koji način tjerate ribice u vašu jebežljivu mrežu?
S.L. Ustajem ujutro u 13 sati, umivam se vodom iz bunara, koja mi daje cijelodnevnu svježinu, pri čemu najviše vremena trošim na ribanje genitalija koje ponekad iziskuju i intervenciju neopitroidom ili sličnim sredstvima za suzbijanje nametnika. Ne gubim puno vremena na oblačenje, jer ono što sam na sebi imao dan prije to nosim i drugi dan, ko i zadnjih petnaest dana, jer miris spolnog odnosa na odjeći odašilje impulse koji privlače pohotnice. Svakodnevno oko 15 sati odlazim na tržnicu, kada ljudi odu i ostanu samo smetlari, i u suradnji s njima odabirem najbolje i najzdravije ostatke povrća i voća koje je dobro za ten. Dođem kući najedem se luka, bijelo i crvenog, i da bi ocijenio kvalitetu zadaha, svom snagom otpuhujem zrak prema susjedovoj mački. Ako ona istog trena popizdi i napadne susjedove kokoši, to je znak da je zadah vrlo opasan, što je još jedan adut kod zavođenja. Tada sam spreman za plažu. Uzimam potrebne rekvizite poput luft madraca u obliku pingvina, bočicu maslinova ulja i tranzistor marke Ei Niš, i u lokalnoj trafici kupujem cigarete Kolumbo, znak dobra i profinjena ukusa. Nakon toga odlazim u konobu kod Frane gdje odigramo partiju-dvije briškule i popijemo par litara onog njegovog crnog nektara od kojeg ti kiselina u želucu poraste za 600 posto. Nakon par sati zabave i druženja odlazim na plažu. Sjedam na zidić ispod dviju smokvi i palim tranzistor birajući postaje govornog područja nadolazećih žena. Pretežno su to mađarske postaje s njihovim nadaleko poznatim šlagerima. Dakle, mamac je bačen. Zatim zapalim cigaretu i čekam prvu ženku koja će se dovoljno približiti zidiću, da ja mogu odmarati svoje uboge kosti. Kad se žrtva približi isturim nogu i jadnica se u večini slučajeva strmopizdi na pločnik. Tada hitrim skokom ugrabim torbicu i pobjegnem iza obližnjeg kontejnera za smeće. Tamo omaknem gaće izvadim penis i guram ga u tek malo otvorenu torbicu sve dok ne ejakuliram. Ponekad mi ostaju krvavi tragovi od patent zatvarača, a ponekad na jajima dobijem žuljeve od pizdarijica kojima današnji modni kreatori kite torbice. Prokleti bili.
č.T.Što mislite o češkim turisticama?
S.L. Jadnice. Bez obzira na to što su ušle u europsku uniju, njihove su torbice i dalje tvrde i od skaja. S njima se pun kurac namučim, ali svejedno ih napunim do vrha
č.T. Nadam se da će i daljni tijek sezone biti uspješan za vas i vaše galebarenje. Pozdrav
S.L. Bolje vas našli

- 01:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
ČASOPIS TARZAN
glavni i odgovorni urednik: Sisajed


izdavač:www.blog.hr

novinski majl:
objes(e)ne@sise.hr